Ture

Marsvineture

Bestanden af marsvin i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i Lillebælt. På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt.

Vi sejler ikke noget bestemt sted på bæltet på denne sejltur, men vi forsøger at spore hvor de små hvaler befinder sig rundt omkring. Én ting kan garanteres, og det er det smukke syn af Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro ud for Middelfart. Hvorfor ikke kombinere skønne naturoplevelser med sejlture på det skønne Lillebælt.

Fisketure

Er du fisker, hvad end du er øvet eller amatør, kan du leje Mira 3 til en fisketur i farvandet ved Lillebælt. Her kan du fange både torsk, fladfisk, sej, makrel, sild og meget andet.

Vi tager både imod store og små grupper, da vi kan rumme helt op til 65 passagerer, bare ring og aftal med Skipper Line Jepsen. Det er muligt at indtage frokost eller middag ombord i skibets hyggelige salon, hvor der er plads til 30 personer.Desuden sejler vi hele året rundt, så hvad end om I har lyst til at fiske hverdag eller weekend, er alt muligt.
 

Firma-/Forenings Ture

Ønsker du at prøve noget nyt og anderledes til årets firmafrokost/-udflugt, så book Mira3 til en tur på Danmarks smukkeste farvand.

Nyd den smukke natur, følelsen af at være på vandet og oplev begge Lillebæltsbroerne helt tæt på.
Vi har plads til 30 siddende personer i salonen

Bryllup/Fest

 din særlige dag helt unik, ved at holde den på Danmarks smukkeste farvand ombord på Mira3. Hold dit bryllup, din konfirmation, fødselsdag eller anden fest på Mira3 og overrask dine gæster med en unik og smuk oplevelse.

Vi har plads til 65 gæster, hvoraf 30 kan sidde og spise i salonen. Der er mulighed for at opsætte musikudstyr. Vi har også overdække til båden, i tilfælde af dårligt vejr.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
 

                © 2018-2020  Mira3

info@mira3.dk

Havnegade 84, 5500 Middelfart

5500 Middelfart

Tel: 93847507   

Lavet af Ian Jepsen

1/3