top of page

Køb dit gavekort her!

Glæd en du holder af og giv et gavekort i gave!

Marsvin i Lillebælt
Bestanden af marsvin i Lillebælt er en af de tætteste i verden. Det har vi glæde af på vores hvalsafarier, hvor der er meget stor sandsynlighed for at møde de små hvaler.
På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt. 
 

Ruten er ikke helt planlagt på forhånd. Men vi garanterer, at vi sejler under mindst én af Lillebæltsbroerne, og vi gør os umage for at aflæse strømforholdene og sejler efter, hvor vi plejer at møde flest marsvin ifht de givne forhold og forsøger hver gang at lægge den rute, der er smukkest og med størst sandsynlighed for at se marsvin. 
 

Ofte ser vi også sæler, og Lillebælt er en af de få steder i Danmark, hvor vi ser Alke og Lomvier, der ellers mest ses i Nordskandinavien. En sjælden gang imellem møder vi Havørnen. 
 

Naturen i og omkring Lillebælt er noget helt særligt – og er blevet udråbt til marin naturnationalpark. Her er masser af natur og mange historier. Vi når nok ikke at fortælle alt, hvad der er at opleve her, for det er også vigtigt bare at være til stede og nyde turen og naturen.
 

Du er meget velkommen til at medbringe picnickurv m. kaffe & kage eller drinks og snacks. Velkommen ombord til "marsvin tur"!

Gavekortet kan købes via linket under,  der kan betales med Kort og Mobilepay

bottom of page